Hodnocení obchodu

5,0 631 hodnocení
Přidat hodnocení
5
619x
4
9x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.9.2018
Rychle bezproblemove, mohu doporucit
Avatar autora | 22.8.2018
+ velmi rychlí a ochotní

Avatar autora | 21.7.2018
+ Prehlednost,spolehlivost,rychlost

Avatar autora | 4.7.2018
+ Vse na jednom miste
+ Rychle doruceni

Avatar autora | 25.6.2018
Rychlost vyřízení objednávky.
Avatar autora | 18.6.2018
+ Velmi krátká dodací doba.

Avatar autora | 6.6.2018
+ Rychlé vyřízení objednávky.
+ Zboží dobře zabaleno.
+ Přehledná nabídka sortimentu.

Avatar autora | 1.6.2018
+ Komunikace
+ Ochota
+ Dodržování slibů
+ Zákazník na prvním místě
+ Velká snaha
+ Ochota řešit
+ Komunikace když je třeba a nerozhoduje pracovní doba
+ Spousty dalších
+ Okamžitá expedice
- Jediná nevýhoda obchodu, že nabízí pouze dopravce českou poštu, která kazí obchodu jmeno tím, že neumí doručovat.

Obchod je velice ochotný a i přes chyby dobravce se snaží vše dát do pořádku aby zákazník byl spokojen. Zákazník na prvním místě.
Avatar autora | 30.5.2018
ok
Avatar autora | 28.5.2018
+ Oceňuji rychlost dodání,komunikaci a hlavně ceny. A výběr mají taky veliký

S nákupem jsem velice spokojená
Avatar autora | 13.5.2018
+ rychlost vyřízení objednávky, rychlé dodání, kvalitní zabalení.

Avatar autora | 6.5.2018
byl jsem mile překvapen rychlostí a dodáním zboží
Avatar autora | 4.5.2018
+ Super materiál. Malý dáreček k nákupu

Jediný,že páska reflexní při koupi bylo vyfocené klubíčko, ale nenašla jsem délku toho klubíčka a přišlo asi 1m dlouhé a byl tam spoj, který se špatně lepil na helmu a doufám, že to v tom spoji bude držet a neodlepovat se.
Avatar autora | 26.4.2018
zboží je vadné, v nepromokavém potahu je trhlina-proříznutí.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Jestliže je jediný kus co jste zakoupil v našem E-shopu poškozený, rádi Vám jej vyměníme za nový. Našich zákazníků si vážíme, s reklamací nemáme problém, jen nerozumím tomu, proč jste nás nekontaktoval, abychm vše vyřešili k Vaši spokojenosti. Naše reflexní prvky jsou kvalitní, reklamace opravdu nejsou časté, samozřejmě jestliže je dirka v materiálu, velice se Vám omlouváme za komplikace a obratem zasíláme nový kus. Pavlína Čermáková, jednatelka.
Avatar autora | 14.4.2018
Prijemne jednani s prodejcem.
Avatar autora | 1.4.2018
Bez problémů.
Avatar autora | 26.3.2018
+ zboží
+ cena
+ rychlost vyřízení

Celková spokojenost :-)
Avatar autora | 5.3.2018
V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, ale vše bylo vyřízeno rychle, vlastně do druhého dne, takže k mé velké spokojenosti.
Avatar autora | 12.2.2018
Rychlost e-shopu. Kvalitní výrobek.
Avatar autora | 5.2.2018
vynikající vše

Stránka 30 z 32 , položek celkem: 632