Hodnocení obchodu

5,0 1496 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1470x
4
16x
3
0x
2
3x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.11.2017
+ rychlá dodací doba

Avatar autora | 20.11.2017
+ rychlost, ochota, komunikace

Avatar autora | 19.11.2017
Naše objednávka byla velmi rychle vyřízena a zboží dodáno ve velmi krátké lhůtě.
Avatar autora | 31.10.2017
Objednávka ihned vyřízena.
Avatar autora | 25.10.2017
+ Výborný obchod
+ Vstřícnost
+ Rychlost
+ Spokojenost
- Nic

Avatar autora | 6.10.2017
+ Obchod velmi odporucam, vyborna komunikacia, maximalna rychlost dodania tovaru, vazia si aj male zakazky.

Avatar autora | 11.8.2017
Dlouho jsem nemohl tyto návleky sehnat a když tak o hodně dražší a v jiné barvě.Jestli mohu, nabídněte tyto návleky odchodům s motodoplňky.Já je použil na moto kožené brašny.Perfektně pasují,jsou skladné, viditelné a za super cenu.Jsem naprosto spokojen.
Avatar autora | 1.6.2017
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 14.5.2017
+ reflexní doplňky a obvelečení, ketré se jinde nakupuje dřáž
- Určitě by bylo příjemné, kdyby obchod rozšířil sortiment reflexního sportovního oblečení - velká možnost rozvoje.

Avatar autora | 9.4.2017
- vůbec jsem nevěděla, kdy zboží přijede.

Avatar autora | 22.3.2017
+ Přehledné a ucelené webové stránky,
+ Snadné objednání
+ Příjemná a rychlá komunikace

Hlavně je důležitý předmět obchodu - vidět bychom měli být všichni, vždyť každý jsme někdy chodcem. Nákup v tomto obchodě vřele doporučuji. Mají velmi přehledné stránky a snadné objednání. Velmi rychle vypravená zásilka také svědčí o dobré komunikaci ve firmě a zázemí.
Avatar autora | 22.2.2017
+ KOMUNIKATIVNOST, VSTŘÍCNOST, SOLIDNOST
- DOŠLI MI Z OBCHODU REFLEXNÍ ZAJÍČCI A JÁ CHTĚLA MEDVĚDY, PÁN BYL V TELEFONU VELICE VSTŘÍCNÝ, NA SVÉ NÁKLADY POSLAL OBRATEM MEDVĚDY, A JÁ TY ŠPATNÉ ANI NEMUSELA VRACET ZPĚT. PERFEKTNÍ

PROFESIONALITA
Avatar autora | 20.12.2016
Dobré ceny, velmi rychlé dodání.
Avatar autora | 13.12.2016
+ rychlé bezproblémové jednání
- nevím o žádných

přehledné stránky a rychlé jednání
Avatar autora | 10.12.2016
+ přehledné nakupování z domova-
+ nabídku jsem našla na stránkách mateřské školy a byla mi přeposlána

Velice ochotná paní mě kontaktovala, že požadované zboží není skladem, dohodly jsme se na řešení, ale její snaha byla tak veliká, že mi volala znovu, zboží sehnala a moje objednávka byla vyřízena k mé spokojenosti. Již si nepamatuji na jméno paní, ale byla velice ochotná. Moc děkuji.
Avatar autora | 24.11.2016
+ Zboží je levnější než v kamenných obchodech.
+ Obchod má přehledný katalog.
+ Zboží je kvalitní a líbivé (přitom ne podbízivé).
+ Zboží je velmi praktické, funkční a přitom esteticky dobře zvládnuté.
+ Jde o vynikající drobné dárky vhodné ke všem příležitostem.
- Žádné jsem neobjevila.

Obchod jsem objevila vloni, když jsem hledala vhodné a různorodé reflexní zboží. Nadchly mě jak sortiment, tak cena, poté rychlé vyřízení objednávky, zájem ze strany prodávajících (telefonát) a možnost objednat zboží bez poštovného (samozřejmě po překročení určité částky za objednávku). Obchod doporučuji svým známým a vím, že jeho služeb už někteří také opakovaně využívají. Děkuji moc za skvělé služby.
Avatar autora | 15.11.2016
+ Možná sleva při větším odběru, spolupráce založená na důvěře.
- Nenašel jsem.

Stránka 75 z 75 , položek celkem: 1497