Reflexní prvky na kočárek

V tomto článku vám poradíme, jak být zvýšit bezpečnost při vašich večerních procházkách s kočárkem. Po setmění byste měli zůstat dobře viditelní, aby vás řidiči viděli už z dálky. K dobré viditelnosti vám poslouží reflexní prvky. Reflexní prvky jsou sice povinné jen pro chodce pohybující se mimo obec. Ale pokud budete dobře viditelní vy i váš kočárek vždy a všude, není to žádná chyba. Spíš naopak. Alespoň nebudete muset pořád přemýšlet, zda si reflexní prvky máte vzít, jestli je zrovna dnes budete potřebovat, nebo ne.

Reflexní prvky mohou na kočárku být připevněné stabilně. Vybrali jsme pro vás několik prvků, které jsou univerzální a dají se připevnit na každý kočárek. Některé z vybraných prvků jsou decentní a za světla nenápadné. Po setmění však přijde jejich čas.

Samonavíjecí reflexní pásky na kočárek

Úplným základem jsou tyto samonavíjecí reflexní pásky. Můžete je rozmístit libovolně na tyčky konstrukce a na držák kočárku. Snadno se připnou i odepnou a dobře drží. Dva až čtyři kusy na kočár budou to pravé.

Reflexní pásky na kočárek

Další reflexní prvky a kočárek

Mezi další reflexní prvky, které můžete snadno umístit na kočárek patří reflexní přívěšky, reflexní odrazky, nebo reflexní taháčky na zip.

Reflexní pásky na kočárek zvyšují bezpečnost při procházkách s kočárkem za tmy.